Nu öppnar fjärde Gluggen

Publicerad: 26/6, 2019

I dagarna öppnar Gluggen, den populära leverantören av färdiga matlådor med husmanskost upp portarna för den fjärde Gluggen i Gävle. Det sker i restaurang Farfars tidigare lokaler på Skolgången 20 i Hemsta, vid centrala Gävles södra utfart.

– Det blir en rejäl komplettering till våra tidigare Gluggar i stan, säger grundaren och delägaren Johan Björklund. Vi har inga begränsningar nu längre i och med det här nya stora köket, så nu blir det ännu mer hemlagat på menyn!
Den stora skillnaderna för den nya Gluggen i Hemsta är att det kommer vara öppet alla dagar i veckan till 20.00 på kvällarna. Dessutom kan man nu erbjuda runt 100 sittplatser så att gästerna även kan äta den hemlagade husmanskosten på plats.

– Det här ger oss ännu större möjligheter att komma närmare våra kunder, menar Johan. Vi kommer att kunna erbjuda en smart och trevlig miljö med både fri wifi och en barnhörna i restaurangen för de yngsta när hela familjen kommer på besök.

Grundarna och delägarna Johan Björklund och David Lundgren har inför öppningen fått en ny kompanjon. Det är kocken Leif Klövstedt.
– Jag tror jättemycket på det här konceptet. Det känns som man skapar något nytt med de här prisvärda svenska husmansklassikerna. Det kommer bli en riktigt spännande utmaning att vara med på den här resan, berättar Leif.

läs mer här »

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK