Gluggen utökar cateringen och öppettiderna på GDG.

Gluggen utökar cateringen och öppettiderna på GDG.

Utökar cateringen och öppettiderna på GDG

Publicerad: 15/2, 2021

Nu utökar vi verksamheten med catering och utvecklar den delen av verksamheten på Gluggen Norrtull i Gävle. Vi har fått en fantastisk respons på cateringverksamheten, inte minst sedan vi lanserade våra smörgåstårtor. Vi kommer därför att flytta över hela cateringproduktionen till Gluggen GDG på Norrtull i Gävle.

Öppettiderna utökas fr.o.m måndag 15 februari till kl. 09.00-17.00 från att tidigare varit öppet mellan kl. 11.00-14.00.
Vi utökar servicen när man kan hämta sin mat och våra cateringprodukter med generösare öppettider. Sedan är det många hantverkare och andra som arbetar på den sidan av stan som efterfrågat längre öppettider, så därför gör vi den här satsningen.

Gluggen GDG kommer förutom cateingverksamheten att servera varm nylagad husmanskost mellan kl. 09.00 till 14.00 på vardagar. Efter 14.00 så serveras kylda och frysta matlådor samt Gluggens sallader.
– Alla är varmt välkomna med sina cateringbeställningar senast dagen innan, berättar Ann Andersson, på Gluggen GDG. Beställningarna gör man på vår hemsida eller tittar in hos oss. Den varma maten är det bara att hämta när man vill. Jag vill passa på att tillägga att beställer man via vår hemsida så kan man hämta sina beställningar på den av våra Gluggar man tycker passar bäst.

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK